Izberi oddelek
Prijava »
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

O podjetju

Dahle   Durable   Novus   Brother Klipko Pilot PagnaAcco     Apli Multi3   Fellowes

Biromat d.o.o. je podjetje za zastopanje in distribucijo – veleprodajo kakovostnih in inovativnih blagovnih znamk s področja pisarniške opreme in materiala na trgu Slovenije in bivše Jugoslavije.

Naša vizija ni nujno postati največji, pač pa da blagovne znamke, ki jih zastopamo, postanejo najbolj prepoznavne na trgu. To pa bomo lahko dosegli le skupaj z vami – našimi partnerji.

Ime Biromat izhaja iz besede avtomat (podobno kavomat, bankomat … ), ki pomeni enostavno, hitro in zanesljivo storitev. To bo tudi naše vodilo pri zagotavljanju blaga našim kupcem.

Naročanje po internetu pomeni, da naročilo oddate enostavno in hitro, z uporabo »seznama želja«, kjer si naredite seznam sami in vam nikoli več ni treba razmišljati kateri so izdelki, ki jih redno naročate.

S tem je tudi zanesljivost precej večja kot po telefonu »tiste rdeče mape, ki jih vedno naročimo..«. Poleg tega vidite svoje pogoje in cene ter razpoložljivost izdelkov.

Avtomatska potrditev naročila pa vam tudi poda informacijo ali je artikel na zalogi, ali artikla počasi zmanjkuje, ali ga na zalogi ni, pa je predviden za redno zalogo, ali pa je artikel po naročilu.

Vse, ki še nimate uporabniškega imena in gesla vabimo, da se nam oglasite s kratkim »želim geslo« na info@biromat.si. in po uskladitvi pogojev poslovanja vam ga bomo tudi poslali. Lahko pa se dogovorimo za obisk pri vas in skupen zagon.

Veselimo se sodelovanja z vami in vas vabimo, da se nam oglasite.

Matjaž Podboj

Kontaktni podatki

Podjetje: Biromat, zastopanje in distribucija, d.o.o.
Skrajšani naziv:Biromat d.o.o
Poslovni naslov: Brnčičeva ulica 29, 1231 Ljubljana - Črnuče

Telefon: 0590 85 050
Faks: 0590 85 055
E-pošta: info@biromat.si

Davčna številka: 14423375
ID za DDV: SI14423375
Matična številka: 3678407000

IBAN: SI56 0208 3026 1992904 (NLB d.d.)
BIC: LJBASI2X