Izberi oddelek
Prijava »
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Brother Tiskalnik HL-L3220CW

 • Neto cena brez DDV:

  276,30 €

 • Cena z DDV:

  337,09 €

 • Šifra artikla:

  BRHLL3220CW

 • Enota:

  KOS

 • Blagovna znamka:

  Brother

 • search:

  BR-FCL

 • EAN za kos:

  4977766823739

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Brother HL-L3220CW barvni laserski tiskalnik z različnimi možnostmi povezovanja

Odkrijte hitro in brezhibno barvno tiskanje z laserskim tiskalnikom. HL-L3220CW, zasnovan za obremenjene domače pisarne in manjša podjetja, saj omogoča tiho tiskanje brez ogrožanja kakovosti.

Podrobnosti o izdelku:
- Hitrost tiskanja do 18 strani na minuto
- 5 GHz brezžično in USB-povezovanje
- Uporabniku prijazna enovrstična LCD nadzorna plošča; 256-MB notranji pomnilnik
- Vhodna kapaciteta 250 listov papirja
- Priloženi tonerji za izpis do 1.000 črno-belih in 1.000 barvnih strani, opcijski tonerji velike kapacitete za izpis vse do 3.000 črno-belih in 2.300 barvnih strani
- 3 leta garancije ob spletni registraciji

Pisarniško in domače okolje se nenehno spreminja s ciljem povečanja učinkovitosti in produktivnosti. Zanesljiva naprava, ki omogoča hitro in enostavno tiskanje:

- 1-vrstična LCD nadzorna plošča
- 5 GHz brezžično in USB-povezovanje
- 256-MB notranji pomnilnik
- 250-listni pladenj za papir
- Priloženi tonerji za izpis do 1.000 črno-belih in 1.000 barvnih strani, opcijski tonerji za izpis vse do 3.000 črno-belih in 2.300 barvnih strani

Potrošni material:
- Toner TN-248BK, C/M/Y za 1.000 strani, možnost TN248VAL komplet
- Veliki toner TN248XL BK za 3.000 strani, CMY za 2.300 strani
- Boben DR-248CL 30.000 strani (3 strani/opravilo)Spletna stran Brother:www.brother.si/...
Brezplačno podaljašnje garancije na tretje leto: www.brother.si/...

Gonilniki in navodila:
support.brother.com/...

Tiho delovanje
Tiskajte tiho, ne da bi pri tem ogrožali hitrost ali kakovost. Naprava hitro in brezhibno izpiše barvne dokumente, hkrati pa je še vedno tišja od običajnega pogovora v pisarni, zaradi česar je popolna za uporabo na namizju.

Brez napora
Olajšate si dan in tiskanje s preprosto nastavitvijo in 5 GHz brezžično ali USB-povezavo. Učinkovit HL-L3220CW je enostaven za uporabo prek nadzorne plošče.

Prihranek časa
Visokokakovostna tehnologija laserskega tiskanja zagotavlja brezhibnost in profesionalnost vaših izpisov. Strokovno zasnovan HL-L3220CW ima visokozmogljiv vhodni in izhodni pladenj za papir, kar omogoča daljše tiskanje.

Tiskajte od koder koli
S storitvijo Brother Mobile Connect lahko upravljate napravo Brother z enim dotikom. Tiskajte in skenirajte dokumente v gibanju ter naročite originalni potrošni material Brother neposredno do vrat. Prav tako lahko prilagodite pogosto uporabljene funkcije in odklenite revolucionarni način tiskanja z mobilne naprave. Če želite začeti, prenesite aplikacijo v mobilno napravo.

Zasnovano za varnost
Da bi sledili nenehno razvijajoči se zakonodaji o zasebnosti in varnosti podatkov, naše naprave ponujajo najnovejše standardne varnostne funkcije za varno zaščito vaših podatkov. Naši strokovnjaki za varnost nenehno izboljšujejo izdelke, rešitve in storitve, da bi proaktivno zagotovili, da so vsi naši izdelki 'zasnovani za varnost'. Ta naprava ponuja vrsto robustnih funkcij. Uporablja troslojno varnost na ravni naprave, omrežja in dokumentov. To zagotavlja dodatno brezskrbnost in ohranja celovitost vaših podatkov na vsakem koraku.