Izberi oddelek
Prijava »
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Brother Tiskalnik MFC-L2802DN

 • Neto cena brez DDV:

  218,83 €

 • Cena z DDV:

  266,97 €

 • Šifra artikla:

  BRMFCL2802DN

 • Enota:

  KOS

 • Blagovna znamka:

  Brother

 • EAN za kos:

  4977766831802

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Brother MFC-L2802DN hitra in brezhibna A4 črno-bela laserska večfunkcijska naprava 4-v-1

MFC-L2802DN je enostaven za nastavitev in zagotavlja hitro, brezhibno tiskanje in skeniranje. Priložen je toner za izpis do 700 strani

Podrobnosti o izdelku:
- Hitrost tiskanja do 32 strani na minuto
- Hitrost skeniranja do 22,5 strani na minuto
- Priloženi toner za izpis do 700 strani, opcijski tonerji vse do 3.000 strani
- 50-listni samodejni podajalnik dokumentov (ADF)
- 250-listni vhodni pladenj za papir; hitro omrežno in USB-povezovanje
- 3 leta garancije ob spletni registraciji

Izboljšajte produktivnost, ne glede na to, ali delate na daljavo ali v pisarni z Brother MFC-L2802DN. Črno-bela laserska večfunkcijska naprava ponuja številne funkcije za prihranek časa, vključno s hitrim in brezhibnim tiskanjem in skeniranjem, samodejnim obojestranskim tiskanjem, možnostjo faksiranja, velikim vhodnim pladnjem za papir in velikim samodejnim podajalnikom dokumentov za dodatno prilagodljivost.

Potrošni material:
- Toner TN2590 do 1.200 strani
- Veliki toner TN2590XL do 3.000 strani
- Boben DR2590 do 15.000 strani (1 stran/opravilo)

Spletna stran Brother: www.brother.si/...
Brezplačno podaljašnje garancije na tretje leto: www.brother.si/...

Gonilniki in navodila:
support.brother.com/...

Brez napora
Olajšate si vsakodnevno tiskanje s preprostim nameščanjem in hitro omrežno ali USB- povezavo. Učinkovit MFC-L2802DN je enostaven za uporabo prek nadzorne plošče.

Popoln partner
Tehnologija visokokakovostnega tiskanja zagotavlja, da bo vaš izpis vedno brezhiben in profesionalen. Strokovno zasnovan MFC-L2802DN ima velik vhodni in izhodni pladenj za papir, kompakten dizajn in tiho delovanje pa omogočata nemoteno delo v manjših delovnih prostorih.

Profesionalni rezultati
MFC-L2802DN je zasnovan za povečanje učinkovitosti in veliko hitrost izpisov, da bi lahko nudil profesionalne rezultate. Samodejni podajalnik dokumentov in funkcija obojestranskega tiskanja vam prihranita čas za druga opravila.

Zasnovano za varnost
Naše naprave ponujajo najnovejše standardne varnostne funkcije za zaščito vaših podatkov. Naši strokovnjaki za varnost nenehno izboljšujejo izdelke, rešitve in storitve, da bi proaktivno zagotovili, da so vsi naši izdelki 'zasnovani za varnost'. Črno-bela A4 laserska večfunkcijska naprava Brother nudi troslojno varnost na ravni naprave, omrežja in dokumentov, kar zagotavlja brezskrbnost pri ohranjanju integritete vaših podatkov na vsakem koraku.

Tiskajte dlje časa
MFC-L2802DN zmanjša stroške tiskanja z uporabo ločene enote bobna od tonerja, priloženi toner s kapaciteto izpisa do 700 strani pa podpira potrebo po večji količini tiskanja. Toner je enostaven za menjavo. Opcijski tonerji velike kapacitete za izpis do 3.000 strani zmanjšajo stroške na stran in pogostost zamenjave.