Izberi oddelek
Prijava »
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Brother Tiskalnik MFC-L2862DW

 • Neto cena brez DDV:

  326,34 €

 • Cena z DDV:

  398,13 €

 • Šifra artikla:

  BRMFCL2862DW

 • Enota:

  KOS

 • Blagovna znamka:

  Brother

 • EAN za kos:

  4977766831826

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Brother MFC-L2862DW učinkovita A4 črno-bela laserska večfunkcijska naprava 4-v-1 s številnimi možnostmi povezovanja

MFC-L2862DW ponuja več načinov brezhibnega povezovanja z vašo napravo ter hitro in brezhibno tiskanje. Priloženi je toner za izpis do 1.200 strani.

Podrobnosti o izdelku:
- Hitrost tiskanja do 34 strani na minuto
- Hitrost skeniranja do 22,5 strani na minuto
- Priloženi toner za izpis do 1.200 strani, opcijski tonerji vse do 3.000 strani
- 50-listni samodejni podajalnik dokumentov (ADF)
- 6,8-cm barvni zaslon na dotik; hitro omrežno, 5-GHz brezžično in USB-povezovanje
- 3 leta garancije ob spletni registraciji

Z enostavno povezljivim Brother MFC-L2862DW lahko profesionalno opravljate delo doma ali v pisarni. Črno-bela laserska večfunkcijska naprava z vrsto funkcij za povečanje učinkovitosti vam prihrani čas s hitrim brezhibnim tiskanjem in skeniranjem, samodejnim obojestranskim tiskanjem, možnostjo faksiranja, velikim pladnjem za papir in velikim samodejnim podajalnikom dokumentov.

Potrošni material:
- Toner TN2590 do 1.200 strani
- Veliki toner TN2590XL do 3.000 strani
- Boben DR2590 do 15.000 strani (1 stran/opravilo)

Spletna stran Brother: www.brother.si/...
Brezplačno podaljašnje garancije na tretje leto: www.brother.si/...

Gonilniki in navodila:
support.brother.com/...

Brez napora
S preprosto nastavitvijo in hitro omrežno, 5-GHz brežično ali USB-povezljivostjo si lahko olajšate delovnik in tiskanje. Učinkovit MFC-L2862DW je zelo enostaven za upravljanje prek 8,8-cm barvnega zaslona na dotik. Izkoristite možnost ustvarjanja bližnjic po meri na zaslonu na dotik za najpogosteje uporabljene funkcije.

Popoln partner
Tehnologija visokokakovostnega tiskanja zagotavlja, da bo vaš izpis vedno brezhiben in profesionalen. Strokovno zasnovan MFC-L2862DW ima velik vhodni in izhodni pladenj za papir, kompakten dizajn in tiho delovanje pa omogočata nemoteno delo v manjših delovnih prostorih.

Profesionalni rezultati
MFC-L2862DW je zasnovan za povečanje učinkovitosti in veliko hitrost izpisov, da bi lahko nudil profesionalne rezultate. Samodejni podajalnik dokumentov in funkcija obojestranskega tiskanja vam prihranita čas za druga opravila. Skenirajte dokumente v barvah ali črno-belo in jih pošljite neposredno v namizno ali mobilno napravo.

Zasnovano za varnost
Naše naprave ponujajo najnovejše standardne varnostne funkcije za zaščito vaših podatkov. Naši strokovnjaki za varnost nenehno izboljšujejo izdelke, rešitve in storitve, da bi proaktivno zagotovili, da so vsi naši izdelki 'zasnovani za varnost'. Črno-bela A4 laserska večfunkcijska naprava Brother nudi troslojno varnost na ravni naprave, omrežja in dokumentov, kar zagotavlja brezskrbnost pri ohranjanju integritete vaših podatkov na vsakem koraku.

Tiskajte dlje časa
MFC-L2862DW zmanjša stroške tiskanja z uporabo ločene enote bobna od tonerja, priloženi toner s kapaciteto izpisa do 1.200 strani pa podpira potrebo po večji količini tiskanja. Toner je enostaven za menjavo. Opcijski tonerji velike kapacitete za izpis do 3.000 strani zmanjšajo stroške na stran in pogostost zamenjave.