Izberi oddelek
Prijava »
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Innex Pametna videokonferenčna kamera

Innex C570

 • Neto cena brez DDV:

  279,99 €

 • Cena z DDV:

  341,59 €

 • Šifra artikla:

  FTC570Z00

 • Enota:

  KOS

 • Blagovna znamka:

  Innex

 • search:

  innex-minus15

 • EAN za kos:

  4711203040132

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Kristalno jasna slika ultra visoke ločljivosti Prinesite vrhunsko kakovost videa v svoje video klice z visokokakovostnim senzorjem in lečo Innex C570 kamere. S Sony Starvis CMOS senzorjem in 5-kratno digitalno povečavo, zagotavlja vrhunsko jasnost v 4K UHD resoluciji, z živahnimi barvami.

Zajemite več, pokažite bolje Innex C570 je kot nalašč za majhne do srednje velike sejne prostore in učilnice. Ujemite vse v prostoru z manjšo razdaljo snemanja. Njegov široki kot 120° vam omogoča boljši izkoristek prostora, saj prikaže izjemne podrobnosti, brez popačenj slike.

Poskrbite za popoln prikaz prisotnih Innex C570 kamera je opremljena z inteligentni uokvirjanjem, ki samodejno zazna osebe v prostoru in prilagodi sliko tako, da zajame vse prisotne. Kadarkoli se ljudje pridružijo ali zapustijo sestanek ali se sprehajajo po sobi, če jih je mogoče ujeti v 120° vidnem polju, Innex C570 samodejno prilagodi pogled. Prehod je tako gladek in odziven kot, da bi imeli virtualnega upravitelja naprave.

Bodite vedno v fokusu S 5-kratno digitalno povečavo vam Innex C570 omogoča, da izostrite točno to kar želite. Upravljajte z ročnim daljinskim upravljalnikom za intuitivno premikanje, nagibanje in povečavo. Osredotočite fokus na aktivnega govorca, določeno skupino ljudi ali zaslone in predmete v prostoru. Naj oddaljeni udeleženci sodelujejo v sestanku, ne da bi jih motilo ozadje.

Personalizirajte svoj pogled S funkcijo »Preset FOV« lahko natančno nastavite želeni kot gledanja za določeno sobo ali scenarij in nato brez težav dostopate do tega pogleda vsakič, ko ga potrebujete. To vam ne prihrani le časa in truda med vsakim sestankom, ampak tudi zagotavlja, da je vaša kamera vedno v popolnem položaju za zajemanje najpomembnejših vsebin vaših razprav.

Enostavno za uporabo S priloženim daljincem lahko hitro izklopite kamero in mikrofone. Preprosto preklapljajte med načinom samodejnega uokvirjanja in ročnim ePTZ načinom. Z enostavnim zaslonskim menijem lahko celo prilagodite nastavitve slike. Vse deluje brez nalaganja programske opreme ali aplikacij na vaše naprave. Popolna Plug&Play kamera za vse pametne naprave, z uporabnimi funkcijami na dosegu rok.

Neverjetna korekcija svetlobe in kompenzacija osvetlitve ozadja Innex C570 uporablja vrhunski Sony Starvis CMOS senzor, ki vključuje HDR, kompenzacijo osvetlitve ozadja, korekcijo šibke svetlobe in zmanjšanje šuma. Reproducira osupljive in pristne videoposnetke, tudi v neugodnih svetlobnih pogojih.

Obrnite ali zrcalite Konfigurirajte kamero kot želite. Innex C570 podpira obračanje za 180° in zrcaljenje slike, kar omogoča namestitev kamere tudi na strop.

Pametni mikrofoni za nemoten pogovor Brezhibno zajemite glas vsakega udeleženca, z njegovega sedeža, medtem ko kamera samodejno zaduši hrup, šepet in druge moteče zvoke v bližini. Zagotovite nemoten pogovor in jasen zvok, tudi v neugodnih pogojih.

Barco ClickShare certificirano S certifikatom Barco Clickshare je neverjetna video kakovost Innex C570, vključno s samodejnim uokvirjanjem in funkcijami ePTZ, dostopna brezžično, preko Barco Clickshare povezave.

Vaša kibernetska varnost Vgrajeno zaslonko za zasebnost preprosto zavrtite na stran, da zastrete objektiv kamere. Poskrbite, da bo vaša zasebnost dobro zaščitena, ko kamere ne uporabljate.


PDF letak v slovenskem jeziku: FunTech_SLO

Senzor: SONY IMX415 CMOS 1/2.8, 8.46M pikslov
Max. resolucija slike: USB3.0 - 3840x2160@30 fps, USB2.0 1280x720@30 fps
Vidni kot: 120 st.
Fokus: 50 cm - ?
Zoom: 5x digitalni zoom
Nagib: 14 st.
Auto-Framing: DA
Auto WB: DA
Auto EXP: DA
Auto BLC: DA
Mikrofoni: DA
Zajem zvoka: do 8 m

Priložen kabel USB C-A, daljinec in baterije.