Izberi oddelek
Prijava »
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Innex 360-stopinjska videokonferenčna kamera

Innex Cube-AI 360

 • Neto cena brez DDV:

  705,31 €

 • Cena z DDV:

  860,48 €

 • Šifra artikla:

  FTC840Z00

 • Enota:

  KOS

 • Blagovna znamka:

  Innex

 • EAN za kos:

  4711203040125

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Revolucionarno. Inteligentno. Ko se srečamo v živo lahko drug drugega gledamo neposredno v višini oči. Ko vstopamo v novo obdobje hibridnega dela, s pospešeno uporabo videosestankov, videokonferenčna oprema, do tega trenutka, tega doživetja še ni uspela pametno rešiti.
Innex Cube edinstveno stoji na sredini mize in živo ujame obraze v bližini. Izboljšajte potek sestankov in nikogar ne izključite iz pogovora, z namenskimi posnetki od blizu, za vse prisotne. Povečajte medosebno interakcijo z zagotavljanjem najbolj živahnega in vključujočega videa za oddaljene udeležence.

Minimalno. Zaželeno. Najboljši v razredu. Ime pove vse – Innex Cube pritegne poglede s svojo kompaktno in elegantno obliko. Vrhunski izdelek tudi na dotik – eloksiran zaključek za dokončanje njegovega vrhunskega kovinskega videza z gladkimi površinami.
Štiri leče kamer, občutljivi dvojni vsesmerni mikrofoni in najsodobnejša tehnologija sledenja z umetno inteligenco – vsak kos briljantnosti je sestavljen v izjemno kamero v velikosti dlani.

Prilagodljivo vašemu prostoru. Innex Cube postavite v višino oči, da boste popolnoma zajeli obraze. S tremi snemljivimi palicami, ki jih je mogoče prilagodljivo sestaviti za nastavitev kamere na različne višine, lahko svoj Cube vzamete s seboj na različne lokacije sestankov in še vedno ohranite popoln posnetek v višini oči.

Vrhunska panorama. Prava 4K slika. Več kamer pomeni boljšo sliko. Innex Cube ima štiri kamere s 5 milijoni slikovnih pik in najnaprednejši algoritem za sestavljanje v realnem času, brez popačenj, ki zajame vsakega udeleženca v prostoru in ustvari resnično poglobljeno 360° vidno polje v resoluciji 4K UHD.

Zajemite svoj glas, naravno in jasno. Zajemite svoj glas s sredine mize, kar omogoča naraven in idealen položaj za boljši zvok. Z vgrajenima dvojnima vsesmernima mikrofonoma se jasno sliši vsaka beseda, kar zagotavlja nemoten potek srečanja za vsakega udeleženca.

Nadzor na dosegu rok. Gumba za kamero in mikrofon vam omogočata, da se hitro odzovete v najbolj ključnem trenutku, ne da bi obupno iskali menijsko vrstico programske opreme.

Priročen daljinski upravljalnik. Zasnovan za vsakogar, da lahko enostavno uporablja funkcije umetne inteligence AI-Cube!
Vsi video načini ne zahtevajo programske opreme ali aplikacije, nameščene v vašem računalniku ali pametnem telefonu. Z intuitivnimi gumbi in puščičnimi tipkami lahko svoj videoposnetek prilagodite svojemu prostoru za sestanke.
Enako kot pri uporabi daljinskega upravljalnika televizorja, zaslonski prikaz vsakomur zagotovi, da takoj postane strokovnjak v režiji slike.

Video načini, ki jih poganja AI:
- Galerija ustvari posnetek od blizu za vsako osebo, skupaj do 8 polj.
- Oder samodejno uokviri predstavitelja(-e) v območju odra in prikaže na zgornjem zaslonu, medtem ko prikazuje zadnjo stran za 180° na spodnjem zaslonu.
- Samodejno uokvirjanje uokvirja ljudi v sredino pogleda in odreže odvečni prostor na obeh straneh.
- Pogovor razdeli udeležence z dveh strani v dva enaka 180° pogleda.
- 360° Panorama prikazuje polni 360-stopinjski pogled
- Ročno prilagodite vidno polje s 5 prednastavljenimi koti gledanja. Od 360° do 270°/180°/120°/90°, z e-pan in tilt.

Izogibajte se motnjam in zaščitite zasebnost. Prilagodite območje prezrtja, da se izognete motnjam, ki bi se lahko pomotoma pojavile pri posnetku od blizu. Ne glede na to, ali to vključuje ljudji, odsev na steklu, ali pa se preprosto ne želite osredotočiti na določen del sobe. Preprosto nastavite Ignore Zone z daljinskim upravljalnikom!

Certificirano s strani Barco ClickShare. S certifikatom Barco Clickshare je neverjetna video kakovost Innex Cube z video načini AI dostopna brezžično preko povezave Clickshare.

Dvignite videosestanke na naslednjo raven. S prilagodljivim kotom pogleda in načini sledenja z umetno inteligenco lahko Cube služi različnim velikostim prostora za srečanja in množice. Cube je lahko popolna rešitev, od prostora za klepetanje z majhno mizo, do srednje velike sejne sobe, namenjene 6-8 osebam, celo do vodstvene pisarne, kjer ekipa sedi nasproti.


PDF letak v slovenskem jeziku: FunTech_SLO

Senzor: CMOS 1/2.7, 5M pikslov
Max. resolucija slike: USB C-Type - 3840x2160@30 fps
Vidni kot: 360 st.
Fokus: 70 cm - nesk.
Zoom: 5x digitalni zoom
Nagib: 14 st.
Auto-Framing: DA
Auto WB: DA
Auto EXP: DA
Auto BLC: DA
Mikrofoni: DA
Zajem zvoka: do 3 m

Priložen kabel USB C-C, daljinec in baterije ter zaščitna torbica za prenos.