Izberi oddelek
Prijava »
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Novus re+new Ekološko osveščeni

Novus Re+new

Cikel re+new

‘Spreminjamo staro v novo!’ V skladu s tem principom Novus uporablja reciklirano plastiko za izdelovanje novih spenjačev in luknjačev. Oblikovani so tako, da jih je tudi kasneje mogoče ponovno reciklirati. Trajnost v najboljši izvedbi!

 

Donacija, ki naredi razliko!

Organizacija One Earth – One Ocean e.V. (OEOO) se je zavezala, da bo odpravila plastične odpadke iz svetovnih oceanov. Raziskuje in razvija delovne koncepte in dviguje zavedanje o tem problemu. Koncept OEOO ‘čiščenja odpadkov iz morja’ ima poslanstvo, da pošilja ladje, ki zbirajo plastične odpadke, primerne za recikliranje.
Z vsakim nakupom izdelka Novus re+new se organizaciji OEOO donira znesek do 1.00€ ter s tem pomaga financirati izobraževalne projekte, ki dvigujejo zavedanje o onesnaženju morja s plastiko.

Več odgovornosti, manj plastike.

Plastika je uporaben in koristen material, vseeno pa nima prostora kot odpadek v naravi in oceanih. Kot podjetje z visokimi trajnostnimi pričakovanji razvijamo vse več izdelkov z velikim deležem recikliranih odpadnih materialov. Novus re+new izdelki so eden izmed teh korakov.

Novus Re+new
Novus Re+new
Novus Re+new
Novus Re+new
Novus Re+new