Količina:

0


Znesek:

0,00

Brother InkBenefit Pro A3 tiskalniki

Spoznajte nove brizgalne večfunkcijske naprave Brother, ki nudijo storitve poslovnega razreda. Robustnost in nizki stroški tiskanja prinašajo brezbrižno tiskanje velikih količin. Večfunkcijske naprave, ki dajejo več za manj.

NATISI TRAJNE KAKOVOSTI

Vaši grafikoni, slike in predstavitve ne bodo nikoli več dolgočasni. Naša nova hitro sušeča se črnila zagotavljajo vrhunsko kakovost tiskanja z visoko intenziteto črne in z živimi barvami. Natisi so odporni na vodo in bledenje, zato bodo vaši dokumenti zagotovo prestali preizkus časa.

POVEZOVANJE NA DOSEGU ROKE

Krmarite tiskalna opravila in funkcije tiskalnika z lahkoto prek z 9,3-cm barvnega LCD-zaslona na dotik (MFC-J3930DW). Vgrajeni Ethernet in brezžične zmogljivosti vam omogočajo tudi, da povežete vse svoje naprave na eno napravo za dodatno udobje. Tiskanje še nikoli ni bilo tako enostavno.

NIZKI STROŠKI NA STRAN

Nizke stroške tiskanja prinašajo Brotherjeve super velike kartuše. Črna kartuša InkBenefit Professional natisne do 3.000 strani, barvna pa 1.500 strani, kar pomeni, da boste plačali manj za več izpisov.

Prihranite pri stroških tiskanja z opcijskimi super velikimi kartušami. Več visokokakovostnih natisov za manj stroškov

MANJ DODAJANJA PAPIRJA S KAPACITETODO 600 LISTOV

Predstavljamo zmogljivost tiskanja velikih količin brez potrebe po stalnem dodajanju papirja. Standardni pladenj za papir sprejme do 250 listov, večnamenski pladenj pa do 100 listov. Kapaciteto lahko povečate s spodnjim pladnjem za dodatnih 250 listov, kar pomeni skupno kapaciteto  papirja do 600 listov (samo pri MFC-J3930DW).

IZKUŠNJA MOŽNOSTI TISKANJA A3


Pozabite na stisnjene preglednice, nerazločne fotografije in nepregledna dokumente. Vsi modeli te serije imajo sposobnost tiskanja velikosti A3. Razširite, izpostavite in predstavite svoje delo, ne da bi pri tem izgubili kak podatek. Najsi tiskate dokumente velikega formata ali majhno  sliko, izberite tisto velikost papirja, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Poleg naštetega modela MFCJ3530DW in MFC-J3930DW ponujata tudi možnosti skeniranja, kopiranja in faksiranja v velikosti A3, kar pomeni hitrejše, pametnejše in učinkovitejše opravljanje nalog. Velikost A3 pušča vtis..
Tiskalnike si oglejte na podstrani: biromat.si/...