Izberi oddelek
Prijava »
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Durable informacijske storitve

Naše rešitve za označevanje v notranjih prostorih in na prostem

Informacijske rešitve DURABLE vam omogočajo pregleden in profesionalen prikaz informacij v notranjih prostorih in tudi na prostem. Uporabite njihove rešitve za prikaz izhodov, obvestil, menijev in še marsičesa. Spoznajte se z različnimi možnostmi.

Kalkulatorji MAUL - Računajte na nas

Novi aluminijasti »Snap« okvirji

Za vas so razširili svoj program z aluminijastimi okvirji. Posebej robustni okvirji zanesljivo ščitijo obvestila in reklamna sporočila. S svojo elegantno, brezčasno obliko predstavijo vaše informacije v vodoravni ali navpični postavitvi, sistem vstavljanja letakov je enostaven in omogoča tudi hitro menjavo.

Popolno uokvirjene informacije tudi, ko je stojalo na tleh

Okroglo stojalo, ki ga lahko napolnite s peskom, je izjemno stabilno, gumijast obroč pod osnovno ploščo pa preprečuje praske na tleh. Okvir je mogoče zavrteti za 360 stopinj in informacije so tako lahko predstavljene v pokončnem in ležečem formatu. Po višini nastavljivo talno stojalo omogoča tudi nastavitev kota branja po želji.

Vidno prikažite pravila
Kalkulatorji MAUL - Računajte na nas

Visoka kakovost podajanja informacij

Informacijski okvirji DURAFRAME® vam omogočajo profesionalno obojestransko predstavitev vaših informacij v visokem standardu in za uporabo na različnih površinah. DURABLE ponuja informacijske okvirje kot samolepilne in magnetne izvedbe ali kot okvirje za plakate z UV zaščito. Med drugim jih je mogoče pritrditi na občutljive, gladke, tekstilne površine ali steklo. Magnetni okvirji zaradi svoje prožnosti omogočajo hitro vstavljanje in zamenjavo dokumentov.

Ostanite prilagodljivi z našimi informacijskimi žepi

DURABLE informacijski žepi so prilagodljivi za uporabo in so idealni za pritrditev informacij na gladke ali ukrivljene steklene površine (npr. v notranjosti avtomobila). Naši informacijski žepi so UV odporni do 2 leti. Poleg tega so informacijski žepi odporni na vročino do pribl. 70°C in zagotavljajo stabilno namestitev informacij tudi pri visokih temperaturah na prostem. Statične oprijemljive informacijske žepe DURABLE je mogoče odstraniti, ne da bi pustili sledi na površini, vsebino pa lahko kadar koli enostavno zamenjate zahvaljujoč reži za vstavljanje na zadnji strani.

Vidno prikažite pravila
Kalkulatorji MAUL - Računajte na nas

Žepi za plakate za uporabo na prostem

Odkrijte nepremočljive žepe za plakate znamke DURABLE. Žepi iz vremensko odporne folije so primerni za pritrjevanje informacij na prostem, kjer kljubujejo vetru in vremenu. Glede na potreben način pritrjevanja žepkov so na voljo modeli z vezicami, magnetnimi trakovi ali samolepilnimi blazinicami.

Informacije na vidnem mestu

S samolepilnim magnetom DURAFIX® lahko preprosto pritrdite želene informacije na vidno mesto in na vse gladke površine. Z magnetnimi vpenjalnimi trakovi lahko pritrdite vse od majhnih zapiskov do formatov DIN in plakatov.

Vidno prikažite pravila