Količina:

0


Znesek:

0,00

Preprosto tiskanje nalepk preko Bluetooth

Strokovnjak za tiskanje Brother je predstavil svoj prvi tiskalnik nalepk z Bluetooth povezavo za domačo uporabo, in sicer iz serije P-Touch.

P-Touch CUBE se lahko poveže z uporabnikovim mobitelom ali tablico prek Bluetooth povezave, kar pomeni, da lahko prek namenske aplikacije izdelamo nalepke po meri.

Brezplačna in za uporabo preprosta aplikacija Brother P-Touch Design & Print, ki jo je mogoče prenesti iz trgovine App Store in Google Play, ima številne funkcije, ki pomagajo pri ustvarjanju nalepk, med drugim različne predloge s fotografijami, lasten način nalepk, številne pisave, simbole in okvirje, način Shranjene nalepke in zgodovina za racionalizacijo poteka izdelave nalepk.Tiskalnik tiska na različne trakove, vključno s tekstilnim trakovi za oblačila, mat prozornimi trakovi za vrhunsko končno obdelavo, močnimi lepilnimi trakovi za grobe površine, kot je škatla za orodje ali rastlinski lonček, in trakovi z elegantnim vzorcem, kot so srca, srebrna čipka ali zlat geometričen vzorec.

Naprava je združljiva tudi s trakovi različnih barv - črno besedilo na belem traku, zlato besedilo na belem traku, zlato besedilo na rožnatem traku, zlato besedilo na mornarsko modrem traku, zlato besedilo na vinsko rdečem traku - kar je idealno za darila in obrt.

P-Touch CUBE izstopa s svojim elegantnim in sodobnim dizajnom. Kockasto ohišje z zaobljenimi robovi je videti kot ikona pametnega telefona, zaradi kompaktne oblike in nevtralne bele in sive barve pa se brez težav in elegantno poda prav vsakemu interjerju.

Funkcija hitrega tiskanja omogoča tiskanje nalepk s hitrostjo do 20 mm na sekundo, kar je kot nalašč za obremenjena gospodinjstva ali v primeru potrebe po večji količini nalepk. Ločljivost do 180 dpi pomeni, da P-touch CUBE prinaša visokokakovosten izpis.

P-Touch CUBE omogoča uporabnikom odmik od navadnih nalepk, saj nudi prilagodljive možnosti za izdelavo lastnih nalepk. Ker je združljiv z velikim številom nalepk in trakov, ga lahko uporabljate za obrt, zavijanje daril in ob različnih dogodkih. Integrirano rezilo reže zelo natančno, zato delo teče gladko in brez težav.Tiskalnik nalepk služi različnim potrebam, vključno z označevanjem živil ter hišnih in šolskih potrebščin, z domačo pisarno ali dekorativnimi in obrtnimi dejavnostmi. Obstojni trakovi in ​​robustnost pomenijo dolgo življenjsko dobo nalepk.

Jure Gaspari, regionalni predstavnik podjetja Brother za Slovenijo, Hrvaško in BiH, pravi: »V podjetju Brother smo zelo ponosni, da smo trgu tiskalnikov nalepk za domačo uporabo ponudili model z Bluetooth povezavo. P-Touch CUBE je eleganten pripomoček, s katerim lahko organizirate vse od kuhinje do šole. Še več, laminirane nalepke so odporne na izjemne temperature in drgnjenje.«