Izberi oddelek
Prijava »
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

DURAFRAME - Profesionalen in udoben način prikaza sporočil

DURAFRAME® je kombinacija za hitro in enostavno zamenjavo napisa ter fleksibilno uporabo. Kljub nizki ceni zagotavlja profesionalen izgled.

V svoji osnovni funkciji je DURAFRAME® samolepilni magnetni okvir, ki omogoča hitro in enostavno menjavo informacijskih materialov. Na voljo je v številnih formatih in različnih barvah, tako da jih lahko uporabite za najrazličnejše namene. Poleg tega lahko izbirate tudi med dvema načinoma pritrjevanja na podlago.DURAFRAME® omogoča vizualno enako predstavitev z obeh strani, poleg tega pa omogoča uporabo v pokončni ali vodoravni postavitvi. Na vseh gladkih podlagah ostane DURAFRAME® trajno pritrjen, seveda pa ga lahko od tam odlepite in nalepite na drugo mesto.

Durable DURAFRAME prednosti

Kliknite tu za ogled artiklov Durable DURAFRAME®Durable DURAFRAME® SUN


Samolepilni informacijski magnetni okvirji, odporni na temperature do 70°C. UV-odpornost traja do 2 leti. Primerni za oglaševanje v izložbenih oknih, ali za plakate, ki zbudijo pozornost kupcev. Pripravna varovalna folija omogoča hitro in enostavno menjavo vloženih tiskovih.

Hrbtišče deluje na sistemu statične namestitve na vlažno površino stekla, ne da bi pri tem na površini ostali madeži. Na voljo od A4 do 70x100 cm.Durable DURAFRAME SUN

Kliknite tu za ogled artiklov Durable DURAFRAME SUN artiklovDurable DURAFRAME® SECURITY


DURAFRAME® SECURITY magnetni okvir lahko uporabite za pritrjevanje varnostnih navodil, usmerjevalnih znakov, opozoril za izhod v sili in podobno. Na ta način bodo ta opozorila dobro vidna.

Skladni s certifikatom ISO 3864-4 za barve, ki se uporabljajo za označevanje nevarnosti. Hitra in enostavna menjava informacij v magnetnem okvirju. Lahko se uporablja v pokončni ali vodoravni postavitvi.
Durable DURAFRAME SECURITY

Kliknite tu za ogled artiklov Durable DURAFRAME SECURITY artiklovDurable DURAFRAME® NOTE


Za perfekten, profesionalen izgled! Koliko članov osebja se zanima za program fitnesa? Kdaj je bil ta stroj nazadnje servisiran? Ali so bile toalete očiščene vsako uro? Usluge kot so vzdrževanje, čiščenje ali varnostna preverjanja se opravljajo vsak dan. Dokumentiranje teh opravil je pogosto obvezno, ali pa je enostavno prednost, če imamo poleg tudi vidni zapis.

DURAFRAME® NOTE je enostavna rešitev, ki zagotavlja informacije, beleži delovne postopke ali omogoča pripravo obvestil ali seznamov udeležencev.

Shranite lahko do 5 listov papirja. Omogoča neposredno pisanje na dokumente formata A4 in A5 v pokonončni ali vodoravni rešitvi.
Durable DURAFRAME SECURITY

Kliknite tu za ogled artiklov Durable DURAFRAME NOTE artiklovDurable DURAFRAME® MAGNETIC


Brez lepila, enostavno magnetno!DURAFRAME® MAGNETIC se lahko uporabijo v pokončni ali vodoravni postavitvi, na primer na belih tablah, predstavitenih tablah, garderobnih omaricah ali strojih.

Zaradi magneta na zadnji strani lahko zamenjate ne le informacijske materiale, ampak tudi okvirje - in to kolikokrat želite. Enostavno in brez sledi.
Durable DURAFRAME MAGNETIC

Kliknite tu za ogled artiklov Durable DURAFRAME MAGNETIC artiklovDurable DURAFRAME® POSTER in POSTER SUN


DURAFRAME® POSTER je profesionalen in udoben način za izpostavljanje obvestil, oznak in posebnih ponudb v izložbenih oknih, hotelih, članskih klubih, pisarnah in še marsikje.

Plakat je zaščiten pred krajo, saj ga namestite na notranjo stran izložbenega okna. Hitra in enostavna menjava, uporabljate ga lahko v pokončni, ali ležečipostavitvi.

Za postavitev na sončno stran izberite DURAFRAME® POSTER SUN, odpornim na temperature do 70°C
Durable DURAFRAME POSTER

Kliknite tu za ogled artiklov Durable DURAFRAME POSTER artiklov